ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός & κατασκευή


Η ανάληψη σχεδιασμού και κατασκευής ειδών για τη διαμόρφωση των περιβάλλοντων χώρων πρασίνου, παιδικών χαρών, πάρκων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, γηπέδων και λοιπών χώρων σημείων αναψυχής και ψυχαγωγίας, μας επιτρέπει να εποπτεύουμε την παραγωγή των ειδών μας, από το αρχικό στάδιό τους έως το τελικό με αποτέλεσμα. Προτεραιότητά μας, είναι η παράδοση ποιοτικού εξοπλισμού, με συνέπεια και με συνδυασμό ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.

Τα είδη μας αφορούν αστικό εξοπλισμό πόλης, αθλητικό εξοπλισμό και στάσεις τα οποία παράγονται κάτω από σύγχρονες τεχνολογικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνοτροπιών και τεχνογνωσιών.


Εμπορία Εξοπλισμού


Η εταιρεία μας στοχεύει μέσω των εμπορικών ειδών της, να αναδείξει τον περιβάλλοντα αστικό χώρο προσφέροντας εξοπλισμό υψηλής ασφάλειας, αισθητικής και λειτουργικότητας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας εμπορεύεται παγκάκια, κάδους απορριμμάτων, κολωνάκια, λοιπά είδη αστικού εξοπλισμού πόλεων, κιόσκια, στάσεις λεωφορείων, πυλώνες ηλεκτροδότησης, όργανα γυμναστικής και παιδικών χαρών, κουφώματα αλουμινίου κατασκευασμένα με διεθνή πρότυπα, τα πλέον σύγχρονα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ασφαλείας και φέροντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διαπιστευμένα εργαστήρια.